İŞ ELBİSELERİ VE KURUMSAL KİMLİK

İş elbisesi olarak tabir edilen tamamen çalışma alanlarına ve çalışanlar adına tasarlanmış kıyafetler ile iş güvenliğini artırma, yapılan işi pratikleştirme, verimliliği artırma gibi faydalar sağlanabilmektedir. Bununla birlikte, iş kıyafetlerinin markanıza kurumsal kimlik kazandırdığı da yadsınamayacak bir gerçektir.

Sektörün gerektirdiği şekilde hazırlanan aynı zamanda çalışanlarınızın rahatlığını ve şıklığını ön planda tutarak trendlerin gerisinde kalmayan kıyafetlerle çalışanlarınızın aidiyet hissini güçlendirirken ekip ruhunu da perçinlemek mümkündür.

Kameyna Tekstil http://www.kameynatekstil.com/size özel tasarımlarla iş elbiselerinizin üzerine nakış ve baskı yöntemleriyle kendi logonuzu, iletişim bilgilerinizi ve kurumsal mottonuzu adet sınırlaması getirmeksizin uygulamaktadır. Sektörünüzün gerektirdiği şekilde Kameyna Tekstil tarafından hazırlanan iş elbiseleri, markanızın kurumsal hedefleriyle birebir örtüşmektedir. Kaliteli ve güvenli ürün aldığınızdan emin olmak, çalışanlarınızın hem sizi en iyi şekilde temsil etmesi hem de kıyafetleriyle rahatça hareket ederek iyi işler çıkarması için siparişlerinizde Kameyna Tekstil mükemmel bir seçim olacaktır.