Kıyafet ve motivasyon arasındaki ilişkinin varlığı yapılan birçok bilimsel araştırmada ortaya konulmuştur. Öyle ki insanların davranış ve tarzlarını etkilediği gibi giysilerin motivasyonu da etkilediği yadsınamaz bir gerçektir. Örneğin insanlar kendilerini rahat hissedemedikleri kıyafetler içinde uzun çalışma saatleri boyunca verimlerini düşürebilecekleri gibi çalışmaktan vazgeçebilmeleri konusunda da güdülenebilirler. Ancak rahatlık algısı beraberinde özensizlik ve bakımsızlık anlamına da gelmemelidir. Bu sebeple bir iş kıyafetinden beklenen güvenlik, rahatlık ve aynı zamanda estetik kaygılara net cevap vermesidir.

Neticede kurumun ya da işletmenin performansı çalışanların performansıyla doğru orantılı olduğundan iş kıyafeti seçiminde bilime kulak vermek ve doğru sayıda doğru giysileri tercih etmek verim kaybından daha az maliyetli olacaktır.

Siz de çalışanlarınızın motivasyonunu artırmak için amaca uygun, yapılan işle uyumlu, rahat, şık ve modern iş kıyafetleri üreten KAMEYNA TEKSTİL'i  http://www.kameynatekstil.com/ tercih etmelisiniz, zira şevki olmayan şekva eder (motive olmayan şikayet eder).