KURUMSAL GİYİMİN ÖNEMİ

Önemi yeteri kadar dile getirilmese de giyim, güçlü bir sözsüz iletişim aracıdır. Anlık mesaj veren bu çok güçlü sözsüz iletişim aracı göz açıp kapayıncaya kadar karşı tarafta bir yargı oluşturur. Bu kadar kısa bir sürede çalışanlarınızın karşı karşıya geleceği müşteri kitlesinin algısında firmanızın hedefleriyle birebir örtüşen bir yargı oluşturmak seçtiğiniz kurumsal giyim ürünleriyle yakından alakalıdır.

Giysinin karşı tarafı etkilediği ölçüde giyen kişinin üzerinde de tesiri vardır. Psikolojide "giyilmiş algı" olarak adlandırılan bu duruma göre her giysinin giyen kişinin psikolojik süreçlerini ve davranışsal eğilimlerini de etkilediği ileri sürülmektedir.

Kurumsal giyim ürünleri seçiminizde "personelinizin giysileri firmanızın hedefleri için bir engel mi yoksa hedeflerinize ulaşmanızı sağlayan basamaklardan bir mi?" "bu seçim hedeflerinizi destekliyor mu yoksa sizi geri plana çekerek hedeflerinizden uzaklaştırıyor mu?" sorularına vereceğiniz cevap kurumsal kimliğinizlin itibarıyla doğrudan alakalıdır.

Eğer personeliniz kurumsal kıyafetleriyle firmanızın vermek istediği mesajı doğru iletebiliyorsa ve aynı zamanda çalışanlarınız kendilerini iyi hissedebiliyor ve gülümseyebiliyorlarsa bu tartışmasız doğru seçim yaptığınızın göstergesidir.

Kullanım alanına en uygun materyallerle ihtiyaca uygun çözümler sunmayı ilke edinen KAMEYNA TEKSTİL http://www.kameynatekstil.com/ geniş ürün yelpazesinin yanı sıra kurumunuzun talep ettiği ölçü ve renklerde kurumsal kimliğinizi yansıtan size özel tasarımlar sunmaktadır. Çalışanlarınızın hem kıyafetleriyle rahat ettiklerinden hem de firmanızı en iyi şekilde temsil ettiğinden emin olmak için KAMEYNA TEKSTİL mükemmel bir seçim olacaktır.